„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        

Безплатна доставка до дома при поръчки на стойност над 50 лв. на продуктите на Екопланета Такса за доставка 5 лв. при поръчка на стойност до 50 лв. 

Пластири за простата Saw Palmetto - 30 броя

спести
50%

Пластирите за простата SawPalmetto съдържат 4 ключови натурални съставки, които помагат да поддържате здравословна простата. Пластирите за простата Saw Palmetto използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Този продукт е подходящ за хора, които страдат от често уриниране, слаба струя или болка при уриниране.

Цена с ДДС:19.80 лв

Онлайн магазин Домашна аптека
Код на продукта SKU21595
Тегло с опаковка 0.02 kg
Пазарна цена: 40.00 лв
Цена с ДДС: 19.80 лв (10.12)
Доставка*
*не включва
Застраховка,
Такса гориво
Наложен платеж
Плащане: Наложен платеж
Банков превод
Сертификат за подърък
PayPal
Количество
Още продукти от
онлайн магазин
Домашна аптека:
Гел обезболяващ с глюкозамин Opti:5 (200 мл.)
Менструални чашки MeLuna Sport ( по-твърда )
Още продукти от::
Logo Snowden Healthcare

Пластирите за простата SawPalmetto съдържат 4 ключови натурални съставки, които помагат да поддържате здравословна простата. Пластирите за простата Saw Palmetto използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Този продукт е подходящ за хора, които страдат от често уриниране, слаба струя или болка при уриниране. Пластирите са дискретни, водоустойчиви и лесни за употреба – просто сменете пластира веднъж на 24 часа.

Пластирите за простата SawPalmetto съдържат следните 4 ключови натурални съставки:

Сау Палмето – използва се като традиционен билков продукт за здраве за облекчаване на симптомите от ДПХ и за повишаване на половата сила. Сау Палмето е предписвано от доктори в Европа за здравословна простата.
Корейски женшен – добре познат билков продукт за здраве, широко възприет заради благотворното му влияние за здравословна простата и повишаване на половата сила.
Готу Кола – ефективно средство срещу щамове на бактерии, които причиняват бактериален простатит.
Муира Пуама – може да повиши половата мощ и съдържа бета ситостерол, подпомагащ здравословната простата.
Съдържа още: Дамяна, Фо –Ти, Гуарана.

Описание на продукта:

1 кутия (30 бр. пластири)
Опаковката съдържат количество за 1 месец.

Употреба:

Използването на пластири за простата Saw Palmetto е много лесно. Сложете един пластир на обезкосмена част от тялото ( вътрешната част на ръката, долната част на гърба или рамото са подходящи) и сменяйте пластира по едно и също време веднъж дневно. Можете да почистите или измиете остатъка от пластира от кожата със сапунена топла вода. Препоръчва се използване на не повече от един пластир дневно.

Пластирите за простата Saw Palmetto не са медицински продукт. Те са произведени с натурални съставки. Пластирите не са предназначени да заместват лекарства, които вземате.

Моля прочетете инструкциите за употреба преди използване. Ако при употреба изпитате някакви странични ефекти или алергии, моля спрете да използвате пластирите и се консултирайте с вашия лекар или фармацевт. Съдържат латекс. Да се употребяват само от мъже.

Внимание:

Само за външна употреба. Не използвайте върху разранена кожа. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Произведено за Snowden Healthcare / Великобритания в съответствие с FDA GMP насоки за производство.

Срок на годност: 3 години

Send to friend
  • Препишете символите в изображението:


    *

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.