„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        

Безплатна доставка до дома при поръчки на стойност над 50 лв. на продуктите на Екопланета Такса за доставка 5 лв. при поръчка на стойност до 50 лв. 

Обезболяващи пластири с глюкозамин - 30 броя

спести
40%

Пластирите за стави с глюкозамин съдържат три ключови натурални съставки, които подпомагат поддържането на вашите стави здрави. Пластирите използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Уникалната формула на пластирите за стави с глюкозамин, могат да допринесат ставите да са здрави в дългосрочен период.

Цена с ДДС:24.00 лв

Онлайн магазин Домашна аптека
Код на продукта SKU21594
Тегло с опаковка 0.02 kg
Пазарна цена: 40.00 лв
Цена с ДДС: 24.00 лв (12.27)
Доставка*
*не включва
Застраховка,
Такса гориво
Наложен платеж
Плащане: Наложен платеж
Банков превод
Сертификат за подърък
PayPal
Количество
Още продукти от
онлайн магазин
Домашна аптека:
БИЖУ "СЪРЦЕ ЗА ТЕБ"
Модерна ръчна чанта
Още продукти от::
Logo Snowden Healthcare

Пластирите за стави с глюкозамин са напредничава добавка, съдържаща три ключови натурални съставки, които подпомагат поддържането на вашите стави здрави. Пластирите използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Уникалната формула на пластирите за стави с глюкозамин, могат да допринесат ставите да са здрави в дългосрочен период. Пластирите са дискретни, водоустойчиви и лесни за употреба – просто сменете пластира веднъж в денонощието. Те са чудесно решение за вашето забързано ежедневие .

Пластирите за стави с глюкозамин съдържат три 100% натурални съставки:

Глюкозаминът се появява естествено в тялото и спомага за безпроблемната работа на ставите, като спомага и за запазване на свързващата тъкан.
Хондроитина също се намира по естествен начин във вашето тяло и има няколко противовъзпалителни свойства. Изследователи са открили, че хондроитина спомага за потискане на болка, повишава подвижността на ставите и намалява нуждата от болкоуспокояващи.
Цетил миристолеат – мастна киселина, за чиято ефетивност има много проучвания. Предполага се, че въздейства като лубрикант на ставите и има противовъзпалителен ефект.

Има доказателства, че глюкозамин, хондроитин и цетил миристолеат имат способността да повишават подвижността на ставите и да намаляват болката в тях. Комбинирането на тези съставки в тройно решение, дава възможност да се окаже позитивен резултат върху здравето и подвижността на ставите.

Описание на продукта:

1 кутия (30 бр. Пластири)
Опаковката съдържа количество за 1 месец

Употреба:

Използването на пластирите за стави с глюкозамин е много лесно. Сложете един пластир на обезкосмена част от тялото ( вътрешната част на ръката, долната част на гърба или рамото са подходящи) и сменяйте пластира по едно и също време, веднъж на 24 часа. Можете да почистите или измиете остатъка от пластира от кожата със сапунена топла вода. Препоръчва се използване на не повече от един пластир в денонощие.

Съставки:

Glucosamine Hydrochloride, Chondroitin, Cetyl Myristoleate.

Пластирите за стави с глюкозамин не са медицински продукт, те са произведени с натурални съставки. Пластирите не са предназначени да заменят лекарства, които вземате. Моля прочетете инструкциите за употреба преди използване.

Ако при употреба изпитате някакви странични ефекти или алергии, моля спрете да използвате пластирите и се консултирайте с вашия лекар или фармацевт.Бременни жени и кърмачки трябва предварително да се консултират с лекар. Съдържат латекс.

Внимание:

Само за външна употреба. Не използвайте върху разранена кожа. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Произведено за SnowdenHealthcare / Великобритания в съответствие с FDAGMP насоки за производство.

Срок на годност: 3 години

Send to friend
  • Препишете символите в изображението:


    *

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.