„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна. Научете повече        

Безплатна доставка до дома при поръчки на стойност над 50 лв. на продуктите на Екопланета Такса за доставка 5 лв. при поръчка на стойност до 50 лв. 

АКУПРЕС-М Възглавничка с магнити

Акупрес-М Възглавничка е изключително ефикасна при главоболие, болки в кръста, гърба и ставите. Тя влияе много добре в случаи на нервно-психично пренапрежение, умствена и физическа умора.

Цена с ДДС:29.00 лв

Онлайн магазин Акупрес-М
Код на продукта SKU18701
Тегло с опаковка 0.15 kg
Цвят на модулите Червен или розов
Цена с ДДС: 29.00 лв (14.83)
Доставка*
*не включва
Застраховка,
Такса гориво
Наложен платеж
Еконт офис - (6.00 лв)
Еконт адрес - (7.50 лв)
Плащане: Наложен платеж
Банков превод
Сертификат за подърък
PayPal
Количество
Сравни продукта с:
Още продукти от
онлайн магазин
Акупрес-М:
АКУПРЕС-М Стелки с магнити
АКУПРЕС-М Възглавничка за глава и стави без магнити
Още продукти от::
Logo ЕТ

Акупрес-М Възглавничка е средство за масаж, съчетаващо акупресура и магнитотерапия. Чрез пластмасовите модули се въздейства механично върху акупунктурните точки на тялото. По този начин се постига обезболяващ ефект в съоветната зона и се възстановява нормалното протичане на жизнената енергия през тялото. Магнитното поле подтиска болковия синдром, като действа на централната, както и на вегетативната нервна система. От тяхната балансирана функция зависи нормалната дейност на всички органи и системи.
Начин на ползване:
Поставете възглавничката върху избраната зона за масаж - глава, шия, гръбначен стълб, става, длани или ушна мида. Притиснете я с длани към кожата, като масажирате зоната чрез леки кръгообразни движения. Може да започнете масажа със слаб натиск, който да увеличавате постепенно, докато свикнете с усещането. В първите минути се усеща леко боцкане, което постепенно се заменя с приятно затопляне (това е в резултат от засиленото кръвообращение). Може да правите масажа и през тънка дреха. Добре е процедурата да продължи поне 15-20 минути, за да постигнете ефект.
Изключително благоприятен ефект ще получите при едновременно ползване на Акупрес-М Възглавничка и Акупрес-М Стелки. В седнало положение поставете възглавничката върху дланите, а стъпалата - върху стелките.
АКУПРЕС - М СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СЪЧЕТАВАТ АКУПРЕСУРА И МАГНИТОТЕРАПИЯ!

Този продукт, както и всички други продукти Акупрес-М се предлагат и без магнити. Можете да ги разгледате ги в категория Дрогерия / За акупресура.

Send to friend
  • Препишете символите в изображението:


    *

Оценка на продукт

Отзиви от клиенти

Няма коментари за този продукт.